A Holdfény szállás, mint szegedi szállás folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja pihenni, megszállni vágyó kedves vendégeit.

6721 Szeged, Sajka u. 1/b. Hamar Gabriella +36307427019

Szeged programhelyszíneihez közel, de mégis csendes utcában található.

Szeged szállásai közül a Holdfényszállás mint szegedi szállás is SZÉP Kártya fizetési lehetőséget biztosít. Vendégeink körében a szállás kedvelt, hisz ár-érték (minőség) arányban az elvárásoknak megfelel.

Szeged szállás kínálata közül a Holdfényszállás fürdőszobás szobáiban ingyenes Internetet (WI-FI) biztosítunk a vendégeinknek. A szálláshely csendes, világos és széles utcában található. A szállás vendégeink számára otthonos körülmények között nyugodt pihenést biztosít. A szállás Szeged belvárosához közel található és a zárt limitált parkoló igen vonzó vendégeink körében. Valamennyi szobához légkondicionáló berendezés tartozik. A szálláson szelektíven gyűjtjük a hulladék nagy részét, így a műanyag és alumínium palackok nem szennyezik a környezetünket. Szeged híres vendégszeretetéről, tapasztalja meg Ön is, foglaljon szállást a szegedi Holdfényszálláson.

Amit a panzió biztosít Önnek:

  • Zárt parkoló az utdvarban limitált számban
  • Ingyenes és gyors WiFi
  • Valamennyi szobához légkondicionáló berendezés
  • Fürdőszobás szobák
  • Otthonos körülmények
  • TV
  • Főzési lehetőség

A Holdfényszállás harmonikus, csendes környezetben, Szeged belvárosában a Tiszaparttól száz méterre található szegedi szálláslehetőség az Ön számára. Hét darab fürdőszobás szobával rendelkezünk, melyben 16 vendéget tudunk egy időben fogadni. Az épületben felszerelt konyha, társalgó – étkező található, mely az önellátó vendégeink igényeit szolgálja, valamint nagyobb társaságok közösségi tere is. Vezeték nélküli Internet (WI-FI) a teljes épületben igénybe vehető. Számos további szolgáltatás is térítésmentesen használható.

Vendégeink pihenését mediterrán udvar és terasz is biztosítja. Családbarát üzletpolitikánk része, hogy 10 év alatti gyermekek szüleikkel egy szobában kedvezményesen szállhatnak meg a Holdfényszálláson. A recepció előztes telefonegyeztetés alapján érhető elszállóvendégeink számára.  A recepción érkezéskor  kérésükre Szeged térképet és szegedi program lehetőségeket tudunk biztosítani. Gépjárművel érkezők részére limitált parkolási lehetőséget nyújtunk az ingatlanon belül.