MagyarEnglishDeutschRomanianSerbian

Bemutatkozás

 

A Holdfényszállás harmonikus, csendes környezetben, Szeged belvárosában a Tiszaparttól száz méterre található szegedi szálláslehetőség az Ön(ök) számára. Hét darab fürdőszobás szobával rendelkezünk, melyben 16 vendéget tudunk egy időben fogadni. Az épületben felszerelt konyha, társalgó - étkező található, mely az önellátó vendégeink igényeit szolgálja, valamint nagyobb társaságok közösségi tere is. Vezeték nélküli Internet (WI-FI) a teljes épületben igénybe vehető. Számos további szolgáltatás is térítésmentesen használható.

Vendégeink pihenését mediterrán udvar és terasz is biztosítja. Családbarát üzletpolitikánk része, hogy 10 év alatti gyermekek szüleikkel egy szobában kedvezményesen szállhatnak meg a Holdfényszálláson. A recepció 8:00-20:00-ig működik, az ezt követő időszakban is biztosítjuk elérhetőségünket szállóvendégeink számára.  A recepción érkezéskor  kérésükre Szeged térképet és szegedi program lehetőségeket tudunk biztosítani. Gépjárművel érkezők részére limitált parkolási lehetőséget nyújtunk az ingatlanon belül.

Elérhető áraink mellett a szállást igénybevevők további kedvezményre jogosító, úgynevezett Vendégkártyát kapnak. SZÉP Kártyát elfogadunk. A rendszeresen megújuló akciók, és a foglalási csomagok a felfedezésre, kultúrára, pihenésre vágyók részére biztosítják az igazi „Szögedi élményt”.

A kikapcsolódni, pihenni vágyók számtalan lehetőséget, programot találnak Szegeden, mint például a Szegedi Szabadtéri Színház, Móra Ferenc Múzeum, Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő, Szegedi Vadaspark, füvészkert.

Szeged városa bővelkedik szökőkutakban, szobrokban, építészeti remekművekben: Szegedi Dóm, Zsinagóga,  Városháza, Zsótér ház, Reök palota, Várkert, Fekete Ház, Kárász utca.

A térség is bővelkedik kirándulóhelyekben, mint az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Mártélyi Tájvédelmi Körzet, deszki horgásztavak, mórahalmi bivalyrezervátum stb.

Hiszünk abban, hogy a vendéglátás magas minősége mellett a környezetünk védelme is kiemelten fontos. Az ide látogatók ennek tudatos jeleit is látni fogják.

A Holdfényszálláson elérhető szolgáltatások

Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások

  • Televízió (széles csatornaválasztékkal)
  • WI-FI
  • Igény esetén ébresztés
  • Gyermekágy (0-3 év)
  • Magazinok
  • Közösségi tér, terasz használata

Külön térítés esetén igénybe vehető szolgáltatások

  • Fénymásolás, fax
  • Üzleti megbeszélésekhez tárgyaló használata

 

Kellemes időtöltést kívánnak a Holdfényszállás tulajdonosai!

Holdfényszállás

Cimkefelhő

szegedi szállás, panzió, szállás Szeged, belváros, étkezés, SZÉP Kártya elfogadóhely, hotel, Ópusztaszer, Szabadtéri, Napfényfürdő Aquapolis, Aquapark, élményfürdő, Szeged szállás, program